Sulu spiešana

Izspiedīsim sulu no jūsu āboliem.

Sekojiet jaunumiem par sulu spiešanas uzsākšanu 2021. gadā mūsu Facebook profilā.

Sulu spiešanas process

Atvediet savus ābolus (min. 60 kg)

Āboli tiek nomazgāti un sasmalcināti

Sulas spiešana un filtrēšana speciālās iekārtās

Pasterizācija +80°C, lai sula nebojātos, vienlaikus saglabājot savas labās īpašības

Sulas iepildīšana 3 l vai 5 l iepakojumā (pēc jūsu izvēles)

Sazināsimies par saņemšanu. Norēķini skaidrā naudā un ar karti.

Iepazīties ar pilnajiem sulas spiešanas pakalpojuma noteikumiem un ieteikumiem var šeit.

 

Iepakojumu veidi un cenas

 

Bag In Box

  • 3 l iepakojums (paredzēts ievietošanai kartona kastē) - 1,70 EUR
  • 5 l iepakojums (paredzēts ievietošanai kartona kastē) - 2,60 EUR

 

Kartona kaste 3 l vai 5 l iepakojumam - 0,50 EUR

 

Bag In Box ir caurspīdīgs sulas maiss ar krānu, kuru ērtākai lietošanai paredzēts ievietot kartona kastē. Pēc izlietošanas šo iepakojumu ir iespējams šķirot.

 

Stāvpaka

  • 3 l stāvpaka - 2,20 EUR
  • 5 l stāvpaka - 3,20 EUR

 

Stāvpaka ir ērti lietojams iepakojums, kuram papildus nav vajadzīga kaste. Iepakojums ar ābolu apdruku skaidri norāda uz pakas saturu. Šis iepakojums pēc izlietošanas nav šķirojams.

 

Ābolu sulas spiešana bez pasterizācijas klienta tarā.

  • Cena par 1 l - 0,30 EUR

 

Svarīgi! Tarai jābūt metāla vai plastmasas ar minimālo tilpumu 5 l.

Visas cenas norādītas ar PVN.

Visi iepakojumi atbilst ES prasībām par plastmasas materiāliem un izstrādājumiem, kas paredzēti saskarei ar pārtiku. 

 

 

Kā mūs atrast?

 

Aneva J SIA

"Lielručkas", Ķekavas pag., Ķekavas nov., LV-2123

 

Koordinātas (rakstīt meklētājā)

Google & Waze​​​​

Aneva J, SIA, Ābolu sulas spiešana

GPS: 56.7928772, 24.2462
​​​​​

Kontakti

Ierašanās laika saskaņošanai, informācijai par procesu un gatavo sulu saņemšanu

 

+371 29991748

+371 29257967

+371 29807673

Darba laiks

P–Pk 9.00 līdz 17.00

S brīvs

Sv 12.00 līdz 17.00

 

Biežāk uzdotie jautājumi par sulu spiešanas pakalpojumu

 

Kad sākas sulu spiešanas sezona?

Katra ābolu sezona ir atšķirīga un tiek sākta atbilstoši klientu pieprasījumam. Ja informācija par sezonas sākumu vēl nav publicēta, droši zvaniet vai rakstiet. Visērtāk sekot jaunumiem mūsu Facebook profilā, kur laicīgi sniedzam informāciju par ābolu sulas spiešanas sezonas sākumu un iespējām.

 

Vai es varu vest tikai ābolus?

Spiežam sulu arī no cidonijām, bumbieriem. 

 

Vai var jaukt kopā dažādas ogas un augļus?

Pie āboliem var pielikt ķirbi (sagrieztu ābola izmēra gabalos), burkānus (mazgātus, mizotus), bietes (mazgātas, mizotas), jebkāda veida ogas (izņemot vīnogas). Pievienoto augļu vai ogu apjoms nedrīkst pārsniegt 10% no ābolu svara. Pievienojamie augļi jāliek atsevišķi no āboliem.

 

Kāds ir izspiesto sulu derīguma termiņš?

Iesakām izlietot sulu 6-8 mēnešu laikā (sula saglabā vislabākas garšas un smaržas īpašības). Uzglabāšanas ilgums ir atkarīgs no ābolu gatavības pakāpes, kā arī no tā, cik saudzīgi rīkojas ar iepakojumu sulas pārvešanas un uzglabāšanas laikā.

 

Cik ilgi tiek spiesta sula?

Atkarīgs no tā, cik klienti pirms Jums ir atveduši ābolus. Sezonas pilnbriedā cenšamies nodrošināt, ka sula tiek izspiesta 3 dienu laikā.

 

Vai mani āboli tiks sajaukti ar citu atvestajiem āboliem?

Katra klienta āboli tiek spiesti individuāli. 

 

Vai sulām tiek kaut kas pievienots?

Sulai nekas netiek pievienots.

 

Vai var vest ābolus, ja tie ir mazāk par 100 kg?

Ja atvesto ābolu daudzums ir mazāks par 60 kg, tad tiek piemērota papildu pārstrādes maksa 5 eur.

 

Vai ir jāievēro īpaši noteikumi, transportējot gatavo sulu?

Braucot pakaļ gatavajai sulai, vēlams atbrīvot mašīnas bagāžnieku un parūpēties, lai tajā nav asu priekšmetu vai stūru, uz kuriem ābolu sulas maisi varētu tikt pārdurti. Sulas maisu krāni ir ar asiem izliekumiem, tāpēc, lai transportējot tie nepārdurtos, ieteicams tos novietot ar krāniem uz augšu. Sulu maisus nedrīkst nest turot aiz krāna.

 

Kā es varu būt pārliecināts par pakalpojuma kvalitāti?

SIA “Aneva J” sniedz garantiju sulu ražošanai atbilstoši PVD (Pārtikas un veterinārā dienesta) prasībām, bet nesniedz garantiju sulas derīguma termiņam, jo derīguma termiņš ir atkarīgs no atvesto ābolu kvalitātes un sulas maisu transportēšanas un uzglabāšanas ieteikumu ievērošanas.

 

Vai ir kādi ieteikumi sulas uzglabāšanai?

Lai sula pēc iespējas ilgāk būtu derīga lietošanai ieteicams:

  • Vest sulas spiešanai veselus, nebojātus un nepārgatavojušos ābolus.
  • Necelt sulas maisu, turot to aiz krāna.
  • Sargāt sulas maisus no tiešas saules staru iedarbības.
  • Uzglabāt sulas maisus temperatūrā +1 līdz +18 °C.
  • Parūpēties, lai lietošanas laikā sulas maisā neiekļūst gaiss (lietošanas laikā sulas maisa krānam jābūt vērstam uz leju).
  • Nelieciet uz sulas maisiem smagumus vai asus priekšmetus.
  • Uzglabāt sulas maisus no grauzējiem pasargātā vietā.
  • Sulā, kas gatavota no pārgataviem, miltainiem āboliem, būs vairāk nogulšņu. Šādu sulu iesakām izlietot pēc iespējas ātrāk.

 

Vai varat izrakstīt pavadzīmi/rēķinu par sniegto pakalpojumu?

Jā. Nododot ābolus, informējiet par rekvizītiem pavadzīmes/rēķina sagatavošanai.